X
GO

PLESNA ŠOLA ZAPLEŠI SI

Te srbi? Zapleši z nami tudi ti!

 

Zakaj je ZAPLEŠI SI prava izbira

Preden izberete plesno šolo vam svetujemo, da preberete spodnje prednosti.

  ZAPLEŠI SI  
Delo plesnega pedagoga je prvenstveno namenjeno poučevanju plesa. Zato se ne ukvarja s plačevanjem tečajev in preverjanju plačil, temveč je predan poučevanju plesa.  
Staršem oz. plesalcem smo za vse potrebne informacije o tečajih, poteku plesnih vaj, plačilih, prisotnosti na vajah ipd. na voljo vsak delavnik med 10.00 in 21.00 na telefonski številki 041 679 734.  
Za nemoten potek dela, zasebnost in higieno so vam na voljo 2 garderob in kopalnica s tušem.  
Preden plačate tečaj, ga lahko preizkusite. Če vam tečaj ni ustrezal, vam plesne vaje ni potrebno plačati.  
Ob rezervaciji prostega mesta v plesnem tečaju vam ni potrebno plačati kavcije za resnost.  
Za vse tečajnike družabnih plesov so na voljo brezplačna sobotna preplesavanja (plesni večeri), namenjeni ponavljanju in utrjevanju osvojenih plesnih korakov.   
Plesni klub je včlanjen v Plesno zvezo Slovenije, kar plesalcem omogoča vključitev v plesni tekmovalni sistem Republike Slovenije.  
Plesna šola zagotavlja brezplačna parkirna mesta za vse obiskovalce  

 

 

 

Še nekaj izjav naših zadovoljnih obiskovalcev:

 • Od meseca septembra 2008 sva vpisani v plesno šolo Zapleši si. Obiskujeva cici klub pri plesni učiteljici Tanji, ki nas je skozi igro spoznala s plesnimi koraki in nas izpopolnila v gibalnih sposobnostih. Spoznali sva tudi veliko plesnih prijateljev. Komaj čakava na pone-deljek, da se bova naučili nekaj novega in da se srečava s prijatelji. V plesni šoli sva praznovali tudi rojstni dan, kjer sta Maja in Tjaša pripravili nepozabno zabavo za naju in najine prijatelje.

  ELENA IN HANA GAVRIČ
 • Zabava, ples, druženje, bleščeče oblekce …. nenehno poželenje malih punčk, ki si jemljejo vzor po malce starejših deklicah. Vse to je mogoče združiti v eno, v plesni šoli Zapleši si. Druženje z vrstniki, zabava ob plesu in izkušeni učitelji - uspeh do tega, da bomo tudi mi nekoč s ponosom gledali deklico, ki se bo vrtela na parketu. Ker nam vse to nudite na enem mestu, ste prijazni in nasmejani, ker se pri vas počutimo odlično, smo izbrali prav vas.

  MAJA BUSER
 • Še preden je naša Ana dopolnila dve leti, sva vstopili skozi vrata otroške plesne dvorane Zapleši si. Letos bo Ana stara 4 leta in še vedno komaj čaka vsak teden, da lahko babici pokaže kaj novega se je naučila na plesnih vajah... Zelo radi prihajava na ples, saj je celotna ekipa zelo prijazna, sproščena, nasmejana in ustrežljiva, plesni učitelji pa se s srcem posvečajo vsem otrokom. Prepričana sem, da je plesna šola Zapleši si najboljša izbira.

  MOJCA FRAS
 • V plesno šolo sva se vpisala ob njenem nastanku in ji ostala zvesta, ker v njej ne nastajajo samo dobro plesalci, ampak tudi veseli in sproščeni ljudje. Je prva šola, v kateri se veseliva konca počitnic. Lahko bi napisala še dobri in prijazni učitelji, sproščeno vzdušje, lepe dvorane, dobra organizacija, super zaključki ob koncu leta in ob koncu plesne sezone, a prepričana sva, da bodo ostali tečajniki omenili vse te pozitivne stvari in še kakšno.

  MAJA RAŠKOVIČ, BOJAN PREINER
 • V Zapleši si se počutiva kot doma. Na treninge hip hopa prihajava kar eno uro prej, da se lahko druživa s prijaznim osebjem in spijeva okusno skodelico vročega čaja, ki je brezplačen. S soplesalci in trenerjem se odlično razumeva, med seboj smo stkali tudi prijateljske odnose. Ker ura in pol kvalitetnega treninga prehitro mine, si ne moreva kaj, da ne bi posedeli na udobnih kavčih in si ogledali še posnetek kakšne tekme. PŠ Zapleši si je najin prvi dom :)

  TAJA ČERČEK, MAJA ŠTEFAN