X
GO

Pogosta vprašanja in odgovori

 

V kolikor vašega vprašanja ne najdete na tej strani, nam pišite na info@zaplesi.si in z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

 

 

Kadar se ne morete odločiti ali niste prepričani za kateri plesni program bi se odločili, priporočamo, da obiščete vse programe, ki vas zanimajo, saj se boste le tako lažje odločili. Prva vaja je za vse programe, za katere se ne boste odločili, brezplačna. Torej zaračunamo prvo vajo samo pri tistem programu, katerega boste obiskovali.
Vse navedene cene plesnih tečajev veljajo za osem plesnih vaj. V kolikor boste torej obiskovali plesni tečaj, ki poteka enkrat tedensko, velja ta cena za približno dva meseca. V koliko pa boste obiskovali pleni tečaj, ki poteka dvakrat tedensko, pa bo ta cena veljala za približno en mesec.
Plesne vaje med šolskim letom, ko so počitnice, načeloma ne potekajo. Izjema so tekmovalne skupine in odrasli; vendar vedno po dogovoru s plesalci. Med poletnimi počitnicami plesnih vaj ni.
Plesni klub Zapleši si je včlanjen v edino slovensko plesno organizacijo, ki na ravni celotne Republike Slovenije organizira plesna tekmovanja. To je PLESNA ZVEZA SLOVENIJE. Tako se lahko kot član našega plesnega kluba registriraš kot aktivni tekmovalec pri Plesni zvezi Slovenije in pričneš z udeležbo na tekmovanjih. Seveda ob predhodnem dogovoru in pripravah naših trenerjev. V primeru dobrih uvrstitev, se lahko uvrstiš tudi med člane državne reprezentance in tako zastopaš našo državo na mednarodnih plesnih tekmovanjih.
Vsi člani naše plesne šole svoje plesne koreografije prikažejo tudi na nastopih. Natančno lahko napovemo dva nastopa, ki ju organizira naša plesna šola: ZIMSKA PREDSTAVA v SNG Maribor in ZAKLJUČNA REVIJA ob koncu plesnega leta. Termine za ostale nastope izvemo sproti in vam jih sporočimo vsaj 14 dni pred nastopom. Skupine, ki ne tekmujejo pod okriljem PZS imajo načeloma več nastopov. Do sedaj smo nastopali, v Europarku, Qlandiji, na snežnem stadionu pod Pohorjem, na športnih prireditvah, na modnih revijah, osnovnih šolah, srednjih šolah, študentskih prireditvah, in seveda prireditvah, ki jih organizira naša plesna šola.